Kezdő flamenco workshop – 08.16.

kezdő flamenco workshop Böröcz Petra

Ha már kerülget egy ideje az érzés, hogy dolgod van a flamenco tánc életigenlő, felkavaró és tápláló energiáival, itt az alkalom, hogy kipróbáld, vagy újra felvedd a fonalat.

Augusztus 16-17-18-án egy három alkalmas nyári workshopra hívlak, ahol megismerkedhetsz a flamenco tango alapjaival, belekóstolhatsz abba, milyen hatással vagytok egymásra, Te és a flamenco.

A háromszor 120 perces foglalkozásokon sorra vesszük a flamenco tango ritmusát, néhány alaplépést, elmélyedünk a kar- és csuklómozdulatok rejtelmeiben, tanulunk ritmusjátékot és egy rövid koreográfiát. Egy kívül-belül átmozgató, inspiráló, új kalandokra csábító táncélményre számíthat, aki eljön.

A kurzusra teljesen kezdő, valamint újrakezdő fiatalokat, hölgyeket és urakat várok. Semmiféle előzetes tánctudás nem szükséges, csupán kíváncsiság és nyitottság.

Órarend:

2021. augusztus 16-17-18. (hétfő, kedd, szerda)
18.00-20.00

Helyszín:

Chili Salsa Tánciskola, Huszár utca 4., https://chilisalsa.hu/kapcsolat/

Oktató:

Böröcz Petra

Árak:

A teljes workshop ára (3×120 perc) 15 000 Forint

Egy alkalom (120 perc) 6000 Forint.

Jelentkezés:

A jelentkezés előleg – számla ellenében való – átutalása után válik érvényessé. Az előleg a tandíj összegének fele. Jelentkezni és további részletekről érdeklődni itt tudtok:
boroczpetra@gmail.com
305157023

A workshop csak megfelelő számú jelentkezővel indul, ezért ha jönnél, mindenképpen keress meg legkésőbb AUGUSZTUS 12-ÉIG.
Ha bármilyen kérdésed lenne, szeretettel várom a megkeresésed.

Használjuk ki a nyarat arra, hogy ismerkedjünk új emberekkel, új táncokkal, együtt legyünk, együtt táncoljunk. Töltődjünk a flamenco szépségeivel! Szeretettel várlak az óráimon!
A bailar!

Még több flamenco, Spanyolország cikk!