Flamenco De Mil Colores Vol. 2. – 08.26.

Flamenco de mil colores
A flamenco tengernyi szín, hatás, zenei nyelvjárás, érzelem olvasztótégelye. Feszes dallamok, pergő ritmusok, ellágyulás és újra közös nekirugaszkodás jellemzik azt az improvizatív zenei sodródást, amelyben egymással és a közönséggel összefonódva, együtt lüktet az ének, a gitár és a tánc. Most, hogy oly sokáig nélkülöznünk kellett egymás társaságát, különösen sokatí ígér egy este, amikor a fókusz az élő flamenco tradíciója szerint az egymásra figyelésen van, amikor az energiák és szándékok összeérése révén megszülető varázslat a cél. Csodákkal kecsegtető, izgalmas, olykor az egekig emelő, máskor a mélybe hívó, semmiképp nem tét nélküli játék ez.
A flamenco élő tradícióját hozza el a hazai közönségnek a magyar és spanyol művészekből álló „Flamenco de mil colores” formáció, amely Böröcz Petra flamenco táncművész, JORGE DÍEZ ARAGON flamenco énekes és ILLÉS JÁNOS flamenco gitáros együttműködésén alapul. A műsor nézői exkluzív, érzékeket és érzelmeket megmozgató, felejthetetlen koncertélményre számíthatnak, amely megidézi a dél-spanyol napfény erejét, a mediterrán végletesség izgalmát, a sós tengeri szellő illatát.
Belépő/Ticket: 3900 HUF
Jegyek – korlátozott számban – 2021. AUGUSZTUS 2-TŐL kizárólag a Tixa rendszerében kaphatók: https://tixa.hu/Flamenco-De-Mil-Colores_20210826_mgarden
Kérjük, hogy aki jegyet vált a koncertre mindenképp jelezze asztalfoglalási szándékát a +36/20 221-7767-es telefonszámon keresztül.
Az esemény a Muzikum Bisztró belső teraszán a jelenleg kiírt járványügyi előírásoknak megfelelően valósul meg.

Időpont, helyszín:

2021.08.26. (csütörtök), 19.00
Muzikum Klub & Bisztró | Muzikum Garden
1088 Budapest, Múzeum u. 7.