Kezdő flamenco nyári kurzus – jún. 4-6.

kezdő flamenco tanfolyam Böröcz Petra 2024. június

Üdvözöllek a flamenco tánc jólesően végletes, inspiráló, felemelő, kívül-belül megmozgató, önmagunkhoz érő és másokkal összekapcsoló, romantikusan ringató, máskor szilajul lüktető, kemény és egyben lágy, nőies és férfias, nagyon is emberi világában!

Ha vonz ez a világ, itt az alkalom, hogy kipróbáld, vagy újra felvedd a fonalat, ha korábban már volt szerencséd hozzá.

2024 június 4-5-6-án (kedd, szerda, csütörtök) esténként Bevezető Kurzust tartok, amely során megismerkedhetsz a flamenco tánc alapvonásaival, a Flamenco Tango stílus ritmikájával, néhány alapvető lépéssel, az olyannyira nőies karmunka és csuklóforgatás alapjaival. Elsajátítunk még néhány kombinációt, ritmusjátékot, és mindezeket egybegyúrva élvezzük a táncot, a társaságot, és új energiákkal telve indulunk neki a nyárnak.

Dátum:

2024. június 4-5-6, kedd, szerda, csütörtök
Időpont: 18.00-20.00

Helyszín:

Murányi 10 Tánc- és Sportakadémia

Ára

(3×120 perc) – 20 000 Forint

Órajegy: 8000 Ft

Jelentkezés

A kurzus csak megfelelő számú jelentkezővel indul, ezért kérlek, ha jönnél, feltétlenül keress meg e-mailen, vagy telefonon. Az érvényes jelentkezés feltétele a tandíj 50 százalékának megfelelő előleg megfizetése számla ellenében. A helyet ebben az esetben tudom biztosítani számodra a csoportban.
Az előleget a kurzust megelőző héten már nem áll módomban visszaadni, kivéve orvosi papírral igazolt esetben.

Érdeklődni, jelentkezni itt tudsz:

boroczpetra@gmail.com
0036305157023

RUHA és CIPŐ:

Az órára kényelmes ruhát érdemes hozni, amiben szabadon tudsz mozogni, nem gond, ha beleizzadsz. A lányoknak, asszonyoknak ajánlom a térd alá, vagy bokáig érő szoknyát, esetleg leggingsszel, harisnyával kombinálva. Ha nincs, a tréningnadrág, vagy leggings fölé egy nagyobb kendő is felköthető a csípőre.

A cipő legyen stabil, lehetőleg magasított sarkú, de legfeljebb 5 cm magas. A néptáncos karaktercipő fazonja az optimális. Tűsarkú, és nagyon nyitott, magassarkú szandál nem megfelelő. Ha más nincs, egy balerinacipőben, vagy tornacipőben is el lehet jönni.

Ha bármilyen kérdésed lenne, vagy jelentkeznél, keress bizalommal!
boroczpetra@gmail.com
305157023

Szeretettel várlak!
A mozdulatod Te vagy, a flamenco az inspirációd.

Az eredeti borítófotót Molnár Csaba készítette.

Még több flamenco, Spanyolország cikk!