Flamenco workshop kezdőknek – jún. 26-27.

Szegőfi Luca kezdő flamenco tanfolyam

Szeretnél megismerkedni a flamencoval? Szeretnéd magad jól érezni úgy, hogy közben egy új táncot tanulsz, ami ráadásul még kihívás is?
Ha nincs kedved többé botladozó táncpartnerrel táncolni és egy olyan önkifejezési formát keresel, melyben felszínre kerülhet nőiességed, lágyságod, de ugyanakkor az erőd és az elszántságod is, akkor itt az ideje belevágnod a flamencoba!

A kurzus mindenkinek javasolt, nemre, korra tekintet nélkül, még akkor is, ha életedben táncórán még nem vettél részt. A flamenco szóló tánc, így párra nem lesz szükséged.

Megismerkedhetsz a flamenco tánc alapjaival, jellegzetességeivel. A kurzus során a TANGO-val, a flamenco egyik legközkedveltebb, legszélesebb körben ismert, vidám táncstílusával fogunk kiemelten foglalkozni (itt nem az argentín tangóról van szó, hanem a flamenco egyik táncstílusáról).

Szoknyát, tréning ruhát és kis sarkú (nem vékony sarkú, max 5 cm magas) cipőt érdemes hozni az órákra.

IDŐPONT:

2024. április 26. (péntek) 18.00-20.00 és
április 27. (szombat) 10.00-11.30 és
április 27. (szombat) 14.00-15.30

HELYSZÍN:

Weryus Musical Studio (1066 Budapest, Teréz körút 4. Bejárat a Dohnányi Ernő utca felől!)

DÍJA:

19 500,- Ft

A tanfolyam díja a teljes időtartamra (5 óra) vonatkozik. Kihagyott táncóra esetében nincs lehetőség a kurzusdíj visszatérítésére, illetve az óra pótlására.

JELENTKEZÉS

kizárólag a lalucitaflamenco@gmail.com email címen lehetséges, a facebook eseményben bejelöléssel NEM. A kurzus minimum 5 fő jelentkezése esetében tud megvalósulni.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Szegőfi Luca
06-30-265-7651

Még több flamenco, Spanyolország cikk!