Flamenco táncórák Szegőfi Lucával 2022/23

Szegőfi Luca flamenco tanfolyam 2022

Rendszeres, heti tánctanfolyamot indul flamenco táncot tanulni vágyók számára három csoportban, három különféle tudásszinten: 1) teljesen kezdők 2) „alsó” középhaladók és 3) középhaladók / haladók számára.

Ha szeretnél betekintést nyerni az órákba, nézd meg ezt a bemutató videót:

https://fb.watch/fzVpx7eoA9/

A tanfolyamok során minden csoport esetében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki saját tempójának megfelelően tudjon fejlődni és hogy tánctudásának csiszolásán felül a flamenco csodálatos világának elméleti részébe is betekintést nyerjen a flamenco különféle ritmusainak, dallamainak és jellegzetességeinek megismerése által.

A táncórák a Szüerro Tánciskolában (1067 Budapest, Eötvös utca 50.) kerülnek megtartásra, a Nyugatitól 2 perc sétára, a szeptember 20-tól folyamatosan.

A kurzus díja 4 táncórára (4*90 perc) 16 000 Ft, mely 4 egymást követő alkalomra szól. Kihagyott táncóra esetében nincs lehetőség az elmaradt óra kurzusdíjának visszatérítésére, azonban az óra pótlása lehetséges egy másik csoport táncóráján.

IDŐPONTOK:

Kezdők:
Minden kedden 19.30-21.00 – “A” csoport (Első óra 2022. szeptember 20-án)
Minden szerdán 18.00-19.30 – “B” csoport
(Első óra 2022. szeptember 21-én)

“Alsó” középhaladók:
Minden kedden 18.00-19.30
(Első óra 2022. szeptember 20-án)

Középhaladók/Haladók:
Minden szerdán 19.30-21.00
(Első óra 2022. szeptember 21-én)

Az egyes csoportok által tanult táncokról bővebb leírást alább találsz.

Amennyiben AZ IDŐPONT NEM megfelelő számodra, de szeretnél táncolni, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén és megbeszéljük a lehetőségeket 😉

JELENTKEZÉS

Jelentkezni kizárólag az alábbi emailen vagy telefonon lehetséges, a facebook eseményben bejelöléssel kérlek ne jelentkezz.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Szegőfi Luca
06-30-265-7651
szegofi@gmail.com

TELJESEN KEZDŐK:

Szeretnél megismerkedni a flamencoval? Szeretnéd magad jól érezni úgy, hogy közben egy új táncot tanulsz, ami ráadásul még kihívás is?
Ha nincs kedved többé botladozó táncpartnerrel táncolni és egy olyan önkifejezési formát keresel, melyben felszínre kerülhet nőiességed, lágyságod, de ugyanakkor az erőd és az elszántságod is, akkor itt az ideje belevágnod a flamencoba!

A kurzus mindenkinek javasolt, nemre, korra tekintet nélkül, még akkor is, ha életedben táncórán még nem vettél részt. A flamenco szóló tánc, így párra nem lesz szükséged. Megismerkedhetsz a flamenco tánc alapjaival, jellegzetességeivel.
A kurzus során a TANGO-val, a flamenco egyik legközkedveltebb, legszélesebb körben ismert, vidám táncstílusával fogunk kiemelten foglalkozni (itt nem az argentín tangóról van szó, hanem a flamenco egyik táncstílusáról).
Az órákra szoknyát, tréning ruhát és kis sarkú (nem vékony sarkú, max 5 cm magas) cipőt érdemes hozni, ha még nem rendelkezel flamenco cipővel.

„ALSÓ” KÖZÉPHALADÓK:

Ez a csoport azoknak javasolt, akik legalább 1 éve folyamatosan tanultak már flamenco táncot. A táncanyag az ALEGRIAS lesz, mely az egyik legközismertebb, legörömtelibb műfaj a flamenco világán belül. A kurzus során a tánctanuláson felül megismerkedünk az Alegrias jellegzetességeivel, ritmusával, taps technikáival és dalaival is. A tánctanulás során kiemelt hangsúlyt helyezünk a kar-és lábtechnikára is.

KÖZÉPHALADÓK / HALADÓK:

A tanfolyamon megismerheted a BULERIAS műfajának jellegzetességeit, ritmusát, illetve a tánctanulás során kiemelt figyelmet fordítunk az improvizációra, mely elengedhetetlen a flamencoban. A kurzus során dalokat is fogunk tanulni abból a célból, hogy még könnyebben menjen az improvizáció. A tanfolyam legalább 3 éve flamencot táncoló jelentkezőknek javasolt.

Még több flamenco, Spanyolország cikk!