Flamenco táncórák Inhof Katival 2022/23

Inhof Kati flamenco tanfolyam 2022

Érdekel, hogyan szerezhetsz magabiztos kisugárzást a táncon keresztül és ez által hogyan hatsz a környezetedre?
Meg szeretnéd tapasztalni milyen az, amikor a flamenco táncban a tűz és szenvedély kihat rád és fokozza az életenergiádat, lelkessé és mosolygóssá tesz?
Kíváncsi vagy milyen érzés az, amikor a biztos alapokon nyugvó tánctudás által önbizalmad megerősödik és magabiztossá tesz?
Utána szeretnél járni milyen az amikor, napról napra ügyesebb leszel egy támogató közösségben és így egyre jobban tetszel magadnak?
El tudod képzelni, hogy egy pozitív megerősítés segít átsiklani a nehézségeken, mérföldköveken és optimista leszel?
Meg szeretnéd tudni, milyen az, amikor úgy fejlődsz, hogy közben lehet hibázni és te is elnézőbb leszel?
Hihetetlen, hogy mennyi új tapasztalatot tudunk szerezni a tánc által, hogy mennyit számít egy jó társaság és egy humorral oldott hangulat.

„Ahogy besétáltunk ismeretlenül Kata első órájára azonnal éreztem: otthon vagyok. Befogadó, kedves, jókedvű és segítőkész csapat, és hihetetlen profizmus fogadott. A pozitív energia úgy ölelt körül, mint egy kellemesen meleg takaró egy hosszú séta után. Emberként, nőkent, tánctanárként egyaránt elvarázsolt.” Ezt a kedves mondatot kaptam Orsitól a balatoni tábor nyíltnapján.
Izgalmas felfedezéssekkel jár átadni a tudást. Az élet nagy ajándéka, hogy a flamenco közelebb hozott önmagamhoz és ez által tudok kapcsolódni tanítványaimhoz. Sorsfordító volt találkozni a flamencóval!
Az, hogy abból élhetek, amit szeretek, feltölt minden napra és ebből a kifogyhatatlan energiából dolgozom.

Teljes idézet:
„Az óráin valóban ott volt a szikrázó napsütés, az andalúziai virágok illata, a tenger morajlása, a tüzes pasik tekintete, mindez erotikusan lüktető, vadul szexi és büszkén szenvedélyes ritmusban, amiben nem lehet nem elveszni. Nem „csak” egy tánc ez, ezt azonnal befogtam. Életforma, életérzés. A szerelem maga. Tűz és erő. Megfűszerezve persze édes játékossággal, humorral, ami elmaradhatatlan. Boldog vagyok, hogy rád, rátok találtam, egymásra találtunk. Hihetetlenül hálás vagyok azért is, hogy rögtön befogadtatok, nem éreztem kívülállónak magam, önfeledten, boldogan es mosolyogva tudtam ebben a csodában elmerülni, a tánc által Spanyolország egyik édes kis falujába képzeltem magam. Ugyan ezek még kóstoló számomra, de innen már nincs visszaút. Elköteleződtem!
” Orosz Orsolya

 

2022-2023 tanévre olyan tanfolyamokat állítottam össze, ahol nemcsak szintek és témák, hanem figyelembe vettem a motivációkat is.
Ezt az évet 4 csoporttal kezdem, de havonta várható kurzusok is, zárt csoportban elérhető lesz egy online alap képzés kezdőknek, és nyáron várhat legalább egy tábor.

Amire lehet jelentkezni!

CSOPORTOK SZINTEK ÉS MOTIVÁCIÓK SZERINT:
FIESTA (Táncold magad sugárzóvá!) Kezdő / közép-haladó szint, 2022. szeptember 6-tól ameddig tudsz járni.
TRIANA (Élvezd ki minden mozdulatot!) Közép-haladó szint, 2022 szeptember 6- 2023. július 31-ig.
VIERNES FLAMENCO (Technika tökéletesítése és színházi műhely) Szint: kezdőtől a haladóig, 2022 szeptember 6- 2023. július 31-ig.
NIÑAS DE LA CALETA (Hozz ki magadból a legtöbbet!) Erős közép-haladó/ haladó szint és fellépő csoport. 2022 szeptember 6- 2023. július 31-ig.

Tudsz járni egy csoportba vagy akár több csoportba is egyszerre, olvasd el a bővebb leírást minden csoportról, és ha megtaláltad a neked megfelelőt, szeretettel várom jelentkezésedet.
Amennyiben bizonytalan vagy írj nekem bátran és segítek!

MELYIK CSOPORTBA JELETKEZEL? Annak érdekében, hogy tudjál választani, bővebben kifejtem.

FIESTA CSOPORT
Kezdő szint
„TÁNCOLD MAGAD SUGÁRZÓVÁ!” 
A tüzes flamenco tánc feltölt életenergiával, lendületbe hoz, ami hosszan kitart és kisugárzásod megváltozik tőle.
Annak ajánlom, aki ki szeretné próbálni a flamenco táncot, még nem szeretnél hosszú távra elköteleződni és egy jó társaságban öröm táncolni.
Mit fogsz tanulni: az órákon, élvezetes gyakorlatokkal fejlesztjük a mozgás koordinációt, alap és flamenco tánctechnikát. Minden órán és minden hónapban új anyaggal tágítjuk ismereteinket
A csoportnak a működése kurzus jellegű, így bármikor abba tudod hagyni, mert pár alkalommal is elviszel magaddal valamit. Illetve bármikor be lehet csatlakozni, hisz nem fogod úgy érezni, hogy lemaradtál valamiről. Az óra 90 perces. Beiratkozni hónap elején legalább egy hónapra lehet. Természetesen végig lehet járni az egész évet. Sőt, ha úgy érzed nem elég a heti egy alkalom, akkor lehet csatlakozni a kéthetente pénteki órára is. Pénteki óra anyagát a VIERNES FLAMENCO csoportleírásban láthatod.
Ehhez a csoportoz tarozó kedvezmények:
– Ingyenes hozzáférés zárt facebook csoporthoz, ahol megosztok videókat és a képzéssel kapcsolatos tudásanyagot. A csoportban addig tudsz részt venni és vissza nézni a videókat, ameddig jársz az órákra.
– Közösségi programok
További kedvezmények:
– Ha szeretnél jönni a VIERNES FLAMENCO csoportba, akkor a 15 % kedvezményben részesülhetsz.
– 15 % kedvezményes magánórára.

„TÁNCOLD MAGAD SUGÁRZÓVÁ!”
ÓRAREND:
Kedd:

18.30-20.00 vagy 19.00-20.30. Még szervezés alatt áll, erről pontos adatot holnap küldök.
Opcionális órák:
VIERNES FLAMENCO: Péntek / havonta kétszer, minden páros héten

17.00-18.30 Technika és színházi műhely
Tandíj:
23.500 Ft / hó
VIERNES FLAMENCO csoporttal együtt 38.500 Ft, helyett 33.000 Ft
FONTOS! A tandíj havonta fizetendő. Utalással, minden hónap 3.-áig, készpénzzel pedig előre, az előző hónap utolsó óráján (pl. októberi hónapot szeptember utolsó óráján). A tandíj fedezi a tanfolyam szervezését, terembérletet, a koreográfiákat, oktatást és az egész éves tananyagot. Nincsen óradíj. Hiányzás esetén sem változik az összeg, az óra zárt csoportban megosztott online videón elérhető lesz. Ha esetleg én lebetegszem, egy évben max. 3 alkalommal elmaradhat az óra. Ennél több esetben az óra mindenképpen pótlásra kerül helyettesítéssel, vagy pótórával, vagy online videóval.

 

TRIANA (Élvezd ki minden mozdulatot!)
Közép-haladó szint.
Élvezd ki minden mozdulatot! Sokan vagyunk, akik nagyon szeretünk táncolni és aktívan belevetni magunkat egy jó hobbi tanulásába, ezért sok mindent meg is teszünkEhhez a motivációhoz hoztam létre ezt a csoportot.
Annak ajánlom, akit szeret aktívan és rendszeresen táncolni és egy közösség aktív részese lenni. Úgy tervezi, hogy rendszeresen jár órára június végéig, amire össze áll az éves munka anyaga.
Mit fogsz tanulni: az órákon, nagy hangsúlyt fektetek a tánctechnika késségének fejlesztésével és a flamenco tánctechnika fejlesztésére. Ad adott táncstílust magas szinten tanuljuk be, de mindemellett nem feledkezünk meg arról, hogy főleg élvezni szeretnénk a tanulás folyamatát és örömöt lelni az órákban. Kiegészítő foglalkozásként opcionálisan lehetőség van csatlakozni a páros pénteki órához. Ezen az órán tökéletesítjük a flamenco tánc technikádat, és a koreográfia színpadi megjelenítését pedig színházi műhely munka játékos formájában csiszoljuk tökéletessé.
Ennek a csoportnak a működése tanfolyam jellegű, ami azt jelenti, hogy szeptember 6-án kezdődik és július végéig tart. A tananyag egyik óráról a másikra egymásra épül, négy havonta új témával színesítjük, a teljes tananyag az év végére áll össze. Esetleges hiányzás esetén, az óra anyaga pótlása fontos az egyén és csoport fejlődése érdekében. Keddi napokon az óra 90 perces. Opcionálisan hozzá lehet venni a 60 perces öröm koreográfiai órát. Ezen kívül lehet csatlakozni a páros pénteken 90 perces technika és színpadi műhelyt órára. Amennyiben szeretnél jönni minden képzésre, egy év végére színpadi előadás alkalmával megmutatjuk munkánkat.
Ehhez a csoportoz tarozó kedvezmények:
– Ingyenes hozzáférés zárt facebook csoporthoz, ahol megosztok videókat és a képzéssel kapcsolatos tudásanyagot.
– Ingyenes youtube online videó felvételek.
– Közösségi programok
További kedvezmények:
– Opcionálisan öröm koreográfia óra 15 % kedvezménnyel
– Opcionálisan színpadi mozgás és interpretáció 15 % kedvezménnyel
­- Opcionálisan öröm koreográfia és színpadi mozgáss interpretáció 15 % kedvezménnyel és 2 ingyenes órával
– 15 % kedvezmény a magánórára.

Élvezd ki minden mozdulatot!

ÓRAREND:
Kedd:

18.00-19.30 technika és palo ismeret
Opcionális órák:
Kedd:

19.30-20.30 öröm koreográfia / opcionális
Péntek / havonta kétszer, minden páros héten
17.00-18.30 Technika és színházi műhely / opcionális
Tandíj:
23.500 Ft
Ha öröm koreográfia vagy pénteki órával egészíted ki a tanfolyamodat, 39.000 Ft, helyett 33.000 Ft / 15 % kedvezményes tandíj.
Ha mindkét opcionális órával egészíted ki tanfolyamodat, 46.000 Ft, helyett 39.000 Ft / 15 % kedvezményes tandíj és 2 ingyenes óra.
FONTOS! A tandíj havonta fizetendő. Utalással, minden hónap 3.-áig, készpénzzel pedig előre, az előző hónap utolsó óráján (pl. októberi hónapot szeptember utolsó óráján). A tandíj fedezi a tanfolyam szervezését, terembérletet, a koreográfiákat, oktatást és az egész éves tananyagot. Nincsen óradíj. Hiányzás esetén sem változik az összeg, az óra online elérhető lesz. Ha esetleg én lebetegszem, egy évben max. 3 alkalommal elmaradhat az óra. Ennél több esetben az óra mindenképpen pótlásra kerül helyettesítéssel, vagy pótórával, vagy online videóval.
JELENTKEZÉSEDET 2022. SZEPTEMBER 3.-IG TANDÍJ BEFIZETÉSÉVEL ÉS E-MAILBEN VÁROM SOK SZERETETTEL!
VIERNES FLAMENCO (Technika tökéletesítése és színházi műhely)
Kezdőtől a haladóig.
Ezen az órán tökéletesítjük a flamenco tánc technikádat és nagy figyelemmel kisérem egyéni fejlődésedet. Ezen az órán foglalkozunk az interpretációval és improvizációval. E műhelymunka alkalmával táncszínházi koreográfiát állítunk össze. A tanult tánclépéseket egy színházi műhely munka játékos formájában csiszoljuk tökéletessé.
Órarend:
Péntek 
/ havonta kétszer, minden páros héten
17.00-18.30 technika és színházi műhely
Ehhez a csoportoz tarozó kedvezmények:
– személyre szabott figyelem a képzés során
– Színpadi mozgás és interpretáció
– közösségi programok
– Ingyenes hozzáférés zárt facebook csoporthoz, ahol megosztok videókat és a képzéssel kapcsolatos tudásanyagot.
További kedvezmények:
– amennyiben másik csoportba is jársz, 15 % kedvezmény a havi tandíjra
– 15 % kedvezmény a magánórára.

Tandíj:
15.000 Ft, annak, aki más órákra is jár 15 % kedvezményben részesül.
FONTOS! A tandíj havonta fizetendő. Utalással, minden hónap 3.-áig, készpénzzel pedig előre, az előző hónap utolsó óráján (pl. októberi hónapot szeptember utolsó óráján). A tandíj fedezi a tanfolyam szervezését, terembérletet, a koreográfiákat, oktatást és az egész éves tananyagot. Nincsen óradíj. Hiányzás esetén sem változik az összeg, az óra zárt csoportban megosztott online videón elérhető lesz. Ha esetleg én lebetegszem, egy évben max. 3 alkalommal elmaradhat az óra. Ennél több esetben az óra mindenképpen pótlásra kerül helyettesítéssel, vagy pótórával, vagy online videóval. 

NIÑAS DE LA CALETA csoport ( Hozz ki magadból a legtöbbet!):
Erős közép-haladó/ haladó szint és fellépő csoport.
Hozz ki magadból a legtöbbet. Sokan vagyunk, akik maximálisan szeretünk teljesíteni, és munkánkból kivenni a legtöbbetEhhez a motivációhoz hoztam létre ezt a csoportot.
Annak ajánlom, akit szeret aktívan és rendszeresen táncolni és egy közösség aktív részese lenni. Úgy tervezi, hogy rendszeresen jár órára június végéig, amire össze áll az éves munka anyaga. Szívesen megmutatja magát színpadon egy igényes előadás keretén belül, és érdekli az előadás háttérmunkája és aktívan részt szeretne venni az alkotás létrehozásában és ahhoz szükséges próbákon.
Mit fogsz tanulni: az órákon, nagy hangsúlyt fektetek a tánctechnika késségének fejlesztésével és a flamenco tánctechnika fejlesztésére. Koreográfiákat magas szinten tanuljuk be, és péntekenként tökéletesítjük a flamenco tánc technikádat, és a koreográfia színpadi megjelenítését pedig színházi műhely munka játékos formájában csiszoljuk tökéletessé. Keddi napokon az óra 120 perces és opcionálisan plusz 30 perc ingyenes. Ezen kívül pénteken 90 perces óra lesz megtartva.
Ennek a csoportnak a működése tanfolyam jellegű, ami azt jelenti, hogy szeptember 6-án kezdődik és július végéig tart. A tananyag egyik óráról a másikra egymásra épül, négy havonta új témával színesítjük, a teljes tananyag az év végére áll össze. Esetleges hiányzás esetén, az óra anyaga pótlása fontos az egyén és csoport fejlődése érdekében. Az év végére színpadi előadás alkalmával megmutatjuk munkánkat, illetve év közben is előfordulhatnak fellépési lehetőségek.
Ehhez a csoportoz tarozó kedvezmények:
– személyre szabott figyelem a képzés során
– Színpadi mozgás és interpretáció
– próba lehetőségek
– fellépési lehetőségek
– közösségi programok
– 15 % kedvezmény a havi tandíjra
– havonta összesen 2 ingyenes óra
– Ingyenes hozzáférés zárt facebook csoporthoz, ahol megosztok videókat és a képzéssel kapcsolatos tudásanyagot.
– Ingyenes youtube online videó felvételek.
További kedvezmények:
– kedvezményes próbaterem bérlés
– 10 és 15 % kedvezmény a további kurzusok tandíjára.
– 15 % kedvezmény a magánórára.

Hozz ki magadból a legtöbbet!
ÓRAREND:
Kedd:

17.00-19.30
Az óra a következő szerint lesz megosztva:
17.00-18.00 koreográfia
18.00-19.00 technika és palo ismeret
19.00-19.30 INGYENES ÓRA / nem kötelező
Péntek / havonta kétszer, minden páros héten
17.00-18.30 technika és színházi műhely
Péntek / havonta kétszer, minden páratlan héten
17.00-18.30 próba és gyakorlási lehetőség
Tandíj:
46.000 Ft, helyett 39.000 Ft / 15 % kedvezményes tandíj. Plusz 2 ingyenes óra és további kedvezmények
A tandíj havonta fizetendő. Utalással, minden hónap 3.-áig, készpénzzel pedig előre, az előző hónap utolsó óráján (pl. októberi hónapra eső tandíj részlet szeptember utolsó óráján fizetendő). A tandíj fedezi a tanfolyam szervezését, terembérletet, a koreográfiákat, oktatást és az egész éves tananyagot. Nincsen óradíj. Hiányzás esetén sem változik az összeg, az óra anyaga online elérhető. Ha esetleg én betegszem le, egy évben max. 3 alkalommal elmaradhat az óra. Ennél több esetben az óra mindenképpen pótlásra kerül helyettesítéssel, vagy pótórával, vagy online videóval.

 

HELYSZÍN: Szüerro Táncstúdió, Eötvös utca 50.

JELENTKEZÉSEDET 2022. SZEPTEMBER 3.-IG TANDÍJ BEFIZETÉSÉVEL ÉS E-MAILBEN VÁROM SOK SZERETETTEL!

Inhof Kati

flamencokurzus@gmail.com

Még több flamenco, Spanyolország cikk!