Flamenco tábor Százhalombattán – júl. 18-21.

flamenco tábor Százhalombatta

Júliusban tarts velünk, kopogjuk szét Százhalombattát!

Sok szeretettel várlak Téged is az általam szervezett flamenco táborba, mely csodálatos helyszínen, Százhalombattán kerül megrendezésre. A tábor folyamán táncoktató társam lesz MACARENA MULERO MULA flamenco táncművész, aki Granadából érkezik hozzánk.
A négy napos flamenco tábor ideje alatt kiszakadunk végre Budapestről, felfedezzük a Százhalombattát, esténként zenélünk, bandázunk, valamint ami a legfontosabb, annyit táncolunk, amennyit csak bírunk.

– A TÁBOR CÉLJA –

Az, hogy a lehető legtöbbet fejlődjön a flamenco tánctudásod úgy, hogy közben jó társaság vesz körül, nyugodt környezetben vagy és feltöltődhetsz két táncóra között. Négy napon keresztül annyi táncórán és elméleti oktatáson vehetsz részt, mely 3 hónapnyi táncórát jelent normál esetben az év folyamán.

– A TÁNCOKTATÁS –

A táncoktatás 3 csoportban fog megvalósulni: kezdő / középhaladó / haladó szinteken.
Táncoktatók: Macarena Mulero Mula és Szegőfi Luca „La Lucita”
Az órák két külön teremben fognak zajlani egyidejűleg és mindegyik csoportot tanítani fogjuk mindketten, felváltva.

Az órák élő gitárkísérettel fognak megvalósulni Girán Péter gitárművész jóvoltából

Macarena Mulero Mula:

Granada egyik legnépszerűbb flamenco táncosa. Elegancia és erő jellemzi táncstílusát.
Többek között első helyezettje volt a Torres de Cotillas Dance Festivalnak. 2017-ben a Cante de las Minas de la Unión International Festival elődöntőse volt. Jelenleg Granadában él és a tablao Albayzín, la Alboreá és a tablao la Soleá táncosa, valamint a granadai Carmen de las Cuevas flamenco iskola állandó táncoktatója.

Szegőfi Luca „La Lucita”:

32 éve koptatom a színpadok deszkáit. Táncos tanulmányaim első 12 évét a miskolci Szinvavölgyi Néptáncműhelyben folytattam, majd külföldi és magyar flamenco táncművészektől ismertem meg a flamenco világát. Az elmúlt 20 évben a flamenco bölcsőjétől, az andalúziai Granadától kezdve San Francisco-ig számos autentikus táncmester képezte flamenco tánctudásom. Tanfolyamaim során nagy hangsúlyt fektetek az elméleti oktatásra, a jellemző dalok megtanulására, az improvizációra és a tánc szerkezeteinek elsajátítására is.

– ELMÉLETI ÓRÁK –

Az elméleti órák folyamán az egyes műfajok (palo-k) ritmusára, palmas technikákra, a tanult táncok jellemző „szerkezeteire” és közismertebb dalaira fogunk fókuszálni.

– IDŐPONT –

2024. július 18. (csütörtök) – július 21 (vasárnap)

– TOVÁBBI INFO –

lalucitaflamenco@gmail.com címen kérhető

Várlak sok szeretettel,
Luca

Még több flamenco, Spanyolország cikk!