Táncoktatás Budapesten a Román Sándor Táncakadémián

Román Sándor koreográfus, érdemes művész, az egykori ExperiDance alapítója és művészeti vezetője. A Román Sándor Táncakadémia mára az ExperiDance társulattól szakmailag elhatárolódott független és önálló művészeti vállalkozás, mely ezen túl saját nevén folytatja 30 éves projektjét. Román Sándor Tánctársulata a magyar néptánc hagyományit nemzetközi és kortárs táncokkal ötvözve, újszerű modern színpadi formában és művészi színvonalon képviseli.

 

A Román Sándor Táncakadémia vár minden olyan 3-16 év közötti gyereket, aki szeret mozogni, akit érdekel a tánc világa, aki tele van energiával, aki szeretne élményekkel feltöltődve barátokra lelni, és aki szívesen szerepelne akár színpadon is. A Táncakadémián Román Sándor vezetésével folyik a 3-16 éves korosztály képzése. A képzés célja, hogy a következő táncos generációból kinevelődjenek azok a leendő koreográfusok, táncművészek, akik tovább viszik a hagyományokat, az újító szemléletet, és úttörő módon hozzátesznek majd a magyar tánckultúra értékeihez. A táncakadémia diákjai közül a legrátermetteb táncosok bekerülhetnek Román Sándor Tánctársulatába.

 

Miért válaszd a Román Sándor Táncakadémiát?

 

  • Román Sándor 30 éves szakmai jelenléte, a világot bejárt színpadi, filmes koreográfiái és egyedülálló, csak rá jellemző táncnyelvi kifejezésmódja a magyar táncművészetet a világ élvonalába emelte. A Táncakadémia vállalása, hogy megtalálja és képezze azokat a fiatalokat, akik tovább tudják vinni ezt az örökséget. Az akadémia tanárai nemzetközileg elismert mesterek, akik minőségi tematikával, illetve a korcsoportoknak megfelelő differenciált módszertannal oktatnak.
  • A Táncakadémiai oktatás a fiúkat a férfi szerepre, a lányokat a női szerepre készíti fel a tradicionális táncokon keresztül.
  • A táncakadémia egyedülálló lehetőséget biztosít a gyerekeknek megismerni, majd elmélyülni a tánc világában már pici óvodás kortól egészen középiskolás korig. A fókusz a tehetséggondozáson, az önkifejezésen és a mozgásanyag elsajátításán van. Az akadémiai év színházi táncbemutatóval zárul.

 

Román Sándor Táncakadémia tanfolyamai Indulnak: 2020. szeptember 7-től. A tánctanfolyamokra folyamatosan lehet jelentkezni.

 

Helyszín: Román Sándor Táncakadémia (1011. Budapest, Iskola utca 10.)

 

Elérhetőség és jelentkezés: http://romansandor.hu/

Még több flamenco, Spanyolország cikk!