Kitárt szív

Ismét kinyitott az ország, így újfent kitárhatjuk a szívünket – Felétek.

A megváltozott energiáknak köszönhetően már másképp gondolkodunk, érzünk és élünk, viszont változatlan maradt az az elhivatottság és lelkesedés, amivel a Flamenco műfaj iránt érzett szenvedélyünket és szeretetünket átadni kívánjuk – Nektek.

Lehet, hogy az elmúlt időszakban nem sokat hallottatok felőlünk, de biztosíthatlak Benneteket, hogy nem tétlenkedtünk. Folyamatosan gyakoroltunk, tartottuk a Flamenco óráinkat és szépítgettük azt a környezetet, ahová sok-sok szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Flamenco műhelyünk a Mecsek festői közelségében van, egy csodálatos természeti környezetben, ahol friss levegő, virágillat és madárcsicsergés vesz körül minket.

Tánctermünket autentikus stílusban rendeztük be, ahol teljes alakos tükör és speciális, garantáltan ízületkímélő padlózat is rendelkezésre áll. Ebben a hangulatos légkörben, élő gitárzenére mozdulhatnak azok, akik idelátogatnak hozzánk a Rózsahegyi Sacromontéra.

Itt tartjuk ugyanis bemutató óráinkat, heti rendszerességgel, szombatonként 11.00 órától, igény szerint egyéni, illetve csoportos foglalkozás keretében.

Pontos helyszín: Pécs, Rózsahegyi út 5. (Előzetes bejelentkezés szükséges.)

Ez lenne tehát szívünk befogadó része, a kiáradás milyensége pedig egy új elgondolás mentén született meg bennünk. Előadásainkat nem „nagyszínházi” közegbe helyeznénk, hanem szívesen házhoz megyünk. Akár egy kerti parti is jó alkalom lehet arra, hogy szűk, baráti társaságok előtt bemutatkozhassunk. Ez egyrészt kényelmes megoldás, hisz a nézőknek ki sem kell mozdulniuk otthonról, másrészt a családias környezet megteremti azt a bensőséges hangulatot, amin keresztül még inkább megérinthetjük a Ti szíveteket is. Most ebbe az irányba indulnánk el. Reméljük, hogy összetalálkozunk. 😉

Szeretettel és töretlen lelkesedéssel várunk Benneteket! Köszönjük a megkereséseket!

Czipfné Berényi Ágnes és Czipf János (A Pécsi Corazón Flamenco Duó)

Elérhetőségeink: 30/279-7353, e-mail: pecsi.corazon.flamenco@gmail.com, Facebook: Pécsi Corazón Flamenco Duó

Még több flamenco, Spanyolország cikk!