Kezdő flamenco workshop

kezdő flamenco tanfolyam böröcz petra

Ha már kerülget egy ideje az érzés, hogy dolgod van a flamenco tánc életigenlő, felkavaró és tápláló energiáival, itt az alkalom, hogy kipróbáld, vagy újra felvedd a fonalat. Január 30-án egy 180 perces kezdő flamenco tánc workshopra hívlak, ahol ismerkedhetsz a flamenco tango alapjaival, belekóstolhatsz abba, milyen hatással vagytok egymásra, Te és a flamenco.

A foglalkozásokon sorra vesszük a flamenco tango ritmusát, néhány alaplépést, elmélyedünk a kar- és csuklómozdulatok rejtelmeiben, tanulunk ritmusjátékot és táncolunk, táncolunk, táncolunk. Egy kívül-belül átmozgató, inspiráló, új kalandokra csábító táncélményre számíthat, aki eljön.

A workshopra teljesen kezdő, valamint újrakezdő hölgyeket és urakat várok. Semmiféle előzetes tánctudás nem szükséges, csupán kíváncsiság és nyitottság.

Időpont:

2022. január 30, vasárnap, 13.00-16.00, 10-15 perc pihenőidővel

Helyszín:

Garay Dance Corner, 1077 Bp, Rottenbiller u. 5/a

Ár:

9000 Forint

Jelentkezés:

A jelentkezés előleg, vagy az óradíj – számla ellenében való – átutalása után válik érvényessé. (Az előleg 3000 Forint).

Jelentkezni és további részletekről érdeklődni itt tudtok:

boroczpetra@gmail.com
305157023

A workshop csak megfelelő számú jelentkezővel indul, ezért ha jönnél, mindenképpen keress meg legkésőbb JANUÁR 23-áig.

Ha bármilyen kérdésed lenne, szeretettel várom a megkeresésed.

Ha megtetszik, hogy folytathatod?

A téli hónapokban havi egy kezdő workshopot tartok, majd tavasszal indul heti rendszerességű, teljesen kezdő flamenco tánc tanfolyam.
Használjuk ki az Újévet, hogy új emberekkel, új táncokkal, új önmagunkkal ismerkedjünk. Töltődjünk a flamenco szépségeivel! Szeretettel várlak az órán!

A bailar!

Petra

Borítófotó: Fénymalom Fotóműhely, Molnár Csaba

Még több flamenco, Spanyolország cikk!