Kezdő flamenco tanfolyam Böröcz Petrával – 09.09.

kezdő flamenco Böröcz Petra

A flamenco nem csak egy tánc, egy zenei nyelv, hanem egy kultúra, egy életforma, egy mód, ahogy együtt vagy Magaddal és Másokkal. Egy intenzív együttlét, ami arra tanít, hogy amit csinálsz, csináld őszinte örömöddel, lelkesedéseddel. Teljesen. Arra tanít, hogy figyelj magadra, a ritmusodra, és figyelj a társra, aki Veled muzsikál.

Többek között ezt a szemlélet és életigenlés árad a flamenco dalaiból, dallamaiból, táncaiból. Ha mindez, vagy az andalúz kultúra más arca hívogat, csábít, szeretettel várlak egy ismerkedésre a flamenco tánccal!

A 15 alkalmas kezdő kurzuson belekóstolunk a flamenco tánc technikai alapjaiba a Tangos de Cádiz stíluson keresztül. Gyakoroljuk a karmozdulatokat, egyes lépéseket, a ritmust, az együtt mozgást a zenével, a láb ritmusjátékát. Keressük mozdulatainkat, közösségi ritmus és táncjátékokban emeljük egymás jókedvét, miközben egyre többet tapasztalunk a flamenco kultúrájáról.

A flamenco tánc nem páros tánc. Szeretettel várom Hölgyek és Urak jelentkezését egyaránt.

Időpont

Csütörtökönként 18.00-19.30
Első óra 2021. szeptember 9-én, utolsó óra december 16-án.

Helyszín:

Murányi10 Tánc- és Sportakadémia

Kurzusdíj:

12 000 Forint a havi 4×90 perces bérlet, ami az adott naptári hónapban járható le.

Online oktatás:

A meghirdetett órák online is követhetőek lesznek, amennyiben az egészségügyi helyzet így kívánná meg. Az órákat csak egészséges állapotban lehet látogatni, így aki légúti, egyéb tünetei miatt nem tud jönni, de annyira nincs rosszul, hogy ne tudjon táncolni, Zoomon tudja követni az órát.

Ugyanígy be lehet iratkozni a kurzusokra csak online formában is. Az órákat a Zoom programon keresztül fogom közvetíteni, és utána időkorláttal hozzáférést adok az óráról készült felvételhez.

Az órákon való kizárólag online részvétel havi díja 10000 forint. (4×90 perc)

Amennyiben a vírushelyzet miatt kénytelenek leszünk abbahagyni az élő órákat, az oktatás online formában folytatódni fog 2 módon:
1. Előre rögzített, szerkesztett órák keretében: elmélet, gyakorlatok, feladatok, amelyeket mindenki elvégezhet otthon.
2. Streming órákon a Zoomon keresztül, ahol az egész csoport „találkozik”

Ezek mellett lehetőség lesz egyéni konzultációra is.

Az előre felvett és a streaming órák aránya az adott csoport igényeitől, lehetőségeitől és az anyagtól függően alakulhat.
Szeretettel várlak abban a reményben, hogy minél tovább élvezhetjük egymás társaságát az órákon!

Érdeklődni, jelentkezni itt tudsz:
boroczpetra@gmail.com
30515702

Még több flamenco, Spanyolország cikk!