Flamenco minikurzus középhaladóknak

Ezen alkalmakkor a flamenco tánc-technikai elemekre fordítunk hangsúlyos figyelmet. A minikurzus rendszeresen, öt-hat hetente, szombat délelőttönként kerül megrendezésre, Bajnay Beáta vezetésével.

Időpont:

2021.10.30. szombat – 10:00-12:30

Helyszín:

Oktogon Tánccentrum, Budapest, Aradi u. 1.

A tánctechnikai óra elemei:

kar – és törzs koordináció,
kopogás variációk, forgások, sorgyakorlatok térváltásokkal, 12-compás a “térben”.

Kurzus ára: 8000.-/fő (az Oktogonos bérlet rendszer nem érvényes rá)

Létszám: minimum 5 fő, maximum 9 fő Jelentkezni és érdeklődni a 06302840906 telefonszámon vagy e-mailben a bajnay.beata@gmail.com címen lehet.

Régi kísérőm a tánc. Hosszú évek óta a felszabadultság és az öröm forrása, olykor segítőm, gyógyítóm is. A lélek alkímia műhelye. Nem emlékszem, olyanra, hogy ne örömmel jöttem volna ki egy táncóráról, még ha szét is hajtottam magam odabent. Bármilyen hangulatban is léptem be a táncterembe, a tánccal töltött idő mindig átalakította bennem a nehéz érzéseket, fájdalmas érzeteket és könnyebben, mosolyogva, megbékélve jöttem ki onnan. Ezt a folyamatot egyfajta desztillációként írhatnám le. Persze felfogható testmozgásként vagy szórakozásként is. “Kinek a pap, kinek a papné.” 🙂 Engem több síkon is át-megmozgat és érdemesnek tartom arra, hogy másnak is ajánljam ezt a tapasztalást. Ki tudja, kinek, mit hoz?

A szombati minikurzusok is, amik elsősorban azoknak szólnak, akik nem tudnak rendszeresen táncolni járni hét közben vagy messzebb laknak Budapesttől. Ugyanakkor azoknak is szól, akik belekezdtek korábban, de valamilyen oknál fogva megszakadt a tanulási folyamat és most újra felvennék a fonalat, A következő lehetőség: szeptember

Még több flamenco, Spanyolország cikk!