Ezekről a fura nyerőgépekről még biztos nem hallottál

nyerőgépek

Nyerőgépet sokféle szempont alapján lehet választani. Ha te is a legnagyobb nyereményeket kínáló nyerőgépekre utazol, akkor megtalálhatod ezeket a https://vulkanvegas.com/hu/category/slots oldalon. Az azonban egyáltalán nem biztos, hogy csak azért, mert egy nyerőgép a legmagasabb nyereményeket kínálja, szerencséd lesz rajta. Sokszor előfordulhat az is, hogy egy olyan gépen tudsz a legtöbbet nyerni, ami nem is kínál kiemelkedően nagy nyereményeket, de egyszerűen valamiért folyamatosan szerencsét hoz neked. A számodra legkedvezőbb nyerőgépeket csak úgy találhatod meg, ha minél többet kipróbálsz. Ma már többféle nyerőgép létezik, mint égen a csillag, a klasszikus retro gyümölcsös slotoktól kezdve, a szuperhősös és filmes témájú gépeken át, a minijátékokkal teli megaways slotokig. Minden kategóriának és témának megvan a saját rajongótábora. De mi van akkor, ha hozzád egyik népszerű kategória sem illik igazán? Íme egy rövid lista a legbizarrabb, legfurcsább és legindokolatlanabb játékgépekről az interneten.

Biblia Témájú Nyerőgépek

Kezdésnek is erős, de folytatásnak is, a legfurcsább témát feldolgozó nyerőgépek első csoportja, a bibliai és vallási témájú nyerőgépek. Ez a téma nem csak fura, hanem rendkívül ellentmondásos is, hiszen a fejlesztőkről nem mondható el, hogy túl nagy tisztelettel nyúltak volna a témához. Persze a fejlesztők valószínűleg nem nagy hívők, mivel a biblia mind a szerencsejátékot, mind a hit öncélú ábrázolását tiltja. Ha azonban téged ez nem zavar, akkor most itt a lehetőség, hogy személyesen Jézus nyújtsa át neked az akár százmilliós nagyságrendű jackpot nyereményeket. A vallási témájú nyerőgépek általában egy fontos bibliai esemény köré épülnek, mint például az “Adam & Eve” (Ádám és Éva), vagy a “Noah’s Ark” (Noé Bárkája) nyerőgép. A játékmenet nem tér el a már megszokottól, a különbség csupán annyi, hogy a nyertes szimbólumok nem gyümölcsök, drágakövek, vagy szuperhősök, hanem olyan hitéleti figurák, mint Ádám, Mária vagy Jézus. Bár egyesek szerint ez az egész eléggé sértő, mások szentül esküsznek rá, hogy nekik igenis szerencsét hozott.

Cyrus The Virus

A Cyrus The Virus (Cyrus, a vírus) nevű slot játékgépet egy már régóta aktív és elismert, de kevésbé közönségkedvenc fejlesztő, a Yggdrasil készítette. Az, hogy a Yggdrasil csapatának játékai közül ritkán kerülnek ki igazán széles közönséget megmozgató játékgépek nem véletlen. Játékaik témája gyakran furcsa és bizarr. Ettől függetlenül ezeknek a gépeknek is megvan a saját rajongótábora. A Cyrus The Virus játékgépen 5 tárcsán és 3 sorban, mindössze 5 nyerővonalon kell kipörgetned a vírusokat és egyéb mikrobákat.  Ezek a paraméterek, a játék fura témája ellenére ideálissá teszik a slotot a kezdők számára, hiszen egy egyszerű játékmenetű, kevés nyerővonalas nyerőgépről van szó, amely a témaválasztáson kívül mindenben megfelel a klasszikus nyerőgépek kritériumainak. A játékot néhány tíz forintos téttől egészen 20,000 forintos tétig lehet játszani. A legnagyobb nyeremény a feltett tét 2000-szerese. Csak vigyázz, hogy a vírusok a képernyő másik oldalán maradjanak és ne betegítsenek meg!

Machine Gun Unicorn

Ha nem ismered a My Little Pony (Én kicsi pónim) című, egyébként elsősorban felnőtteknek szóló rajzfilmsorozatot, akkor valószínűleg nem maradt ki sok az életedből. Ennek ellenére a Genesis Gaming indie slot fejlesztő stúdió segítségével most bepótolhatod az élményt a Machine Gun Unicorn, azaz “Gépfegyveres Unikornis” játékgépen, amit a My Little Pony rajzfilm ihletett. A játékgép “története” szerint, a mágikus póniföldet elárasztották a zombik, így az egyébként aranyos kisméretű lovak most gépfegyvert ragadva küzdenek a szörnyek ellen. Ennél talán nem is szükséges részletesebben belemenni. Maga a játékgép egy elég klasszikus, 5 tárcsás, 3 soros slot, amely viszonylag alacsony volatilitású, így ennek megfelelően a legnagyobb nyeremény csupán a tét 500-szorosa. A játék zenéje és látványvilága maradandó szellemi károsodást okozhat.

Rudolph’s Revenge

A karácsonyi és a télapó témájú játékgépek kifejezetten népszerű és nem is annyira fura kategória, azonban ez a játékgép egy kicsit más. Úgy tűnik, hogy Rudolf, a rénszarvas megunta a télapó repülő szánjának húzását és most valamiért nagyon dühös. Legalábbis a kezében lévő baseball ütőről erre lehet következtetni. Ebben az 5 tárcsás, 50 nyerővonalas nyerőgépben megtalálhatod az összes kedvenc karácsonyi karakteredet, csak mindegyiküket egy a szokásostól némileg eltérő megjelenítésben. A játékgép különböző minijátékokat is kínál, többek között nyereményszorzós bónuszköröket is. A legjobb az, ha igyekszel nem a megmagyarázhatatlan szimbólumokra és játékmenetekre, hanem csupán a kedvező nyereményekre koncentrálni. Ideális nyerőgép a téli hangulathoz!

Sharknado

A nézhetetlenségéről méltán híres, annyira rossz, hogy az már jó kategória határát karcolgató filmklasszikus, a “Sharknado” már végre slot játékként is elérhető. Bár a film tényleg nevetséges, mégis hatalmas rajongótáborral bír, ami nem egyedi jelenség a leggagyibb filmek esetében. A történet szerint egy hatalmas vihar által keltett tornádó felszívja a vízből a cápákat, majd a szárazföld felé érve, a repülő cápák óriási pusztítást végeznek. Anélkül, hogy túlgondolnád, hogy ez fizikailag mennyire lehetséges, inkább reménykedj, hogy a tornádóból neked is kirepül egy-egy nagyobb nyeremény! A 25 nyerővonalas slot játékban 3 vagy több tornádó szimbólum kipörgetésével ugyanis 8-12 körös minijáték indul, amely során akár négyszeres nyereményszorzó is érvényben lehet! Az atomfelhő pedig scatter szimbólumként funkcionál és további nyereményesőt hoz, a filmben ugyanis bombákat próbáltak dobni a tornádóba, hogy megfékezzék a repülő cápákat. Logikus, ugye?

Még több flamenco, Spanyolország cikk!