Bulería por fiesta workshop – már. 2.

Keck Mária flamenco

Szeretettel várom azokat, akik a bulería berkeiben kalandoznának velem egy rövid workshop keretei között. A cél ezúttal nem a compás keresése lesz, hanem a műfaj sajátos, személyes karakterének előhívása, csalogatása magunkban. Ezért olyan jelentkezőket várok, akik a bulería ritmusával, compasával már baráti viszonyban vannak. A workshopon táncolunk, énekelünk, tapsolunk, csujjogatunk, és mindezt tesszük mezítláb, kopogva vagy éppen ücsörögve:)

A Bulería por fiesta workshop időpontja:

2024. március 2, szombat, 10h-12h

Helyszín:

Murányi 10 Tánc- és Sportakadémia, Murányi utca 10, 1076 Budapest

Ár:

A workshop ára 8000 Ft

Jelentkezés, további információ:

keck.maria@yahoo.es

A workshopon előzetes utalással lehet résztvenni, mivel a terem mérete miatt korlátozott a lehetséges résztvevők száma, így tudunk a résztvevők számára helyet foglalni. Jelentkezés/utalás után, ha valami miatt mégsem alkalmas a részvétel, a részvételi díj nem visszatéríthető, viszont a következő workshopon lejárható, vagy másnak elajándékozható.

Az oktatóról:

Keck Mária modern koreográfusként diplomázott a Magyar Táncművészeti Főiskolán és zeneterapeutaként végzett az Universidad de Alcalá de Henares mesterképzésén. Táncnyelve a flamenco, kortárs és etnikus tánc technikákon alapul. Több mint tizenöt éve foglalkozik a flamenco kultúrájával, kilenc évig élt Spanyolországban és dolgozott Madrid legnevesebb flamenco színpadjain a műfaj legkiemelkedőbb nemzetközi képviselőivel. Intenzív és hosszú távú flamenco, roma tánc, művészetterápiás workshopokat és hangfürdőket tart Magyarországon, Szerbiában, Szlovéniában, Észtországban, Lettországban, Horvátországban, Olaszországban, Spanyolországban, Angliában, Norvégiában, Argentínában, Mexikóban és Japánban. 2019 óta Ljubljanában vezeti a Luna Gitana nevű flamenco egyesületet és tánc stúdiót.

Az eseményt a Luna Gitana Egyesület támogatja.

Még több flamenco, Spanyolország cikk!