Kezdő flamenco tanfolyam Szegőfi Lucával – 09.06.

Szegőfi Luca flamenco táncos2

FLAMENCO HETI TÁNCTANFOLYAM KEZDŐK/ÚJRAKEZDŐK RÉSZÉRE

—-For ENGLISH version please scroll down —

Szeretnél megismerkedni a flamencoval? Szeretnéd magad jól érezni úgy, hogy közben egy új táncot tanulsz, ami ráadásul még kihívás is?
Ha nincs kedved többé botladozó táncpartnerrel táncolni és egy olyan önkifejezési formát keresel, melyben felszínre kerülhet nőiességed, lágyságod, de ugyanakkor az erőd és az elszántságod is, akkor itt az ideje belevágnod a flamencoba!

A kurzus mindenkinek javasolt, nemre, korra tekintet nélkül, még akkor is, ha életedben táncórán még nem vettél részt A flamenco szóló tánc, így párra nem lesz szükséged.

Megismerkedhetsz a flamenco tánc alapjaival, jellegzetességeivel. A kurzus során a TANGO-val, a flamenco egyik legközkedveltebb, legszélesebb körben ismert, vidám táncstílusával fogunk kiemelten foglalkozni (itt nem az argentín tangóról van szó, hanem a flamenco egyik táncstílusáról).

Szoknyát, tréning ruhát és kis sarkú (nem vékony sarkú, max 5 cm magas) cipőt érdemes hozni az órákra.

IDŐPONT: 2021. szeptember 6-tól minden hétfőn 17.30-19.00

HELYSZÍN: Szüerro Tánciskola, 1067 Budapest, Eötvös utca 50.

DÍJA: 4 alkalmas bérlet (4*90 perc): 16 000 Ft

JELENTKEZÉS kizárólag az alábbi emailen vagy telefonon lehetséges, a facebook eseményben bejelöléssel NEM. A tanfolyam legalább 3 fő jelentkezése esetében tud megvalósulni.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Szegőfi Luca
06-30-265-7651
szegofi@gmail.com

FLAMENCO REGULAR DANCE COURSE FOR BEGINNER DANCERS
Would you like to get to know flamenco? Do you want to feel good, while learning a new dance, which is also a joyful challenge?
If you don’t want to dance with a stumbling dance partner anymore and if you are looking for a form of self-expression in which your femininity, softness, but also your strength and determination can come to surface, then it’s time to begin flamenco!
The course is recommended for everyone, regardless of gender, age, even if you have not participated in a dance class ever in your life. Flamenco is a solo dance, so you won’t need a dance partner.

In this course you can get acquainted with the basics and characteristics of flamenco dance. During the course, we will focus on TANGO, one of the most popular, widely known, cheerful dance styles of flamenco (this is not Argentine tango, but one of the flamenco dance styles).
Skirts, training clothes and shoes with low heels (not thin heels, max. 5 cm high) are recommended during the class.

DATE: From 6th September, every Monday 17.30-19.00
PLACE: Szüerro Dance Studio, 50 Eötvös street, Budapest, 1067
PRICE: 4 lessons (4*90 minutes): 16 000 HUF
REGISTRATION is only possible by email or phone below, NOT by clicking on the facebook event. The course is organised, in case of at least 3 persons attendance.

FURTHER INFORMATION:
Lucia Szegőfi
0036-30-265-7651
szegofi@gmail.com

Még több flamenco, Spanyolország cikk!