Flamenco táncórák Szegőfi Lucával 2023/2024

Szegőfi Luca flamenco tanfolyam 2022

2023. szeptemberétől flamenco táncot tanulni vágyók számára az alábbi tanfolyamok indulnak, melyekre sok szeretettel várlak Téged is ????

  • RENDSZERES, heti tanfolyam három különféle tudásszinten (teljesen kezdők, „alsó középhaladók”, középhaladók / haladók számára)
  •  SZEZONÁLIS KURZUSOK, melyek során néhány hetes/hónapos időközönként változtatjuk a tanult táncanyagot
  •  WORKSHOPOK, amelyek 2-3 alkalmas intenzív tanfolyamok és a többi kurzustól különállóak, nem azok folytatásai. Ezeket is facebook oldalamon hirdetem meg alkalmanként

HELYSZÍN:

Minden tanfolyam a Rajko Talentum Tánc- és Zeneművészeti Iskolában kerül megtartásra, címe: 1074 Budapest, Rottenbiller u. 16-22.

Ha szeretnél betekintést nyerni a korábbi órákba, javaslom, hogy nézd meg ezt a bemutató videót:


A tanfolyamok során minden csoport esetében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki saját tempójának megfelelően tudjon fejlődni és hogy tánctudásának csiszolásán felül a flamenco csodálatos világának elméleti részébe is betekintést nyerjen a flamenco különféle ritmusainak, dallamainak és jellegzetességeinek megismerése által.
A táncon felül rendszeresen szervezünk majd közösségi programokat is, hogy egymást is jobban megismerjük ????

***TELJESEN KEZDŐK***

Ha még sohasem vettél részt flamenco órán, vagy szeretnéd újrakezdeni, ezt a csoportot javaslom a számodra. A kurzussal kapcsolatos további információk itt találhatóak.

***SEVILLANAS***

Gyere és táncold velünk a spanyolországi ünnepek és fesztiválok legkedveltebb táncát, a Sevillanast, melyet kicsik és nagyok, fiatalok és öregek, férfiak és nők egyaránt imádnak!
Ha pedig már tanultál Sevillanast, de úgy érzed, hogy nem ártana átismételned, akkor itt a helyed köztünk!
A tanfolyam szezonális kurzus, mely kezdő/középhaladó/haladóknak egyaránt javasolt.

IDŐPONT:

Minden csütörtökön 19.30-21.00
Első óra: 2023. szeptember 14-én (Az első órát követően, később is be lehet csatlakozni.)

DÍJA:

Amennyiben a Sevillanas kurzuson kívül nem jársz heti rendszeres táncórára, a tanfolyam díja 4 órára (4*90 perc) 20 000 Ft, mely 4 egymást követő alkalomra szól, minden résztvevőnek ugyanarra a 4 órára. Kihagyott táncóra esetében nincs lehetőség az elmaradt óra kurzusdíjának visszatérítésére, azonban az óra pótlása lehetséges egy másik csoport táncóráján.

KEDVEZMÉNY:
Amennyiben a Sevillanas tanfolyam mellett rendszeres, heti táncórákra is jársz, a kurzus díja 4 táncórára (4*90 perc) 13 000 Ft. Kihagyott táncóra esetében NINCS lehetőség az elmaradt óra kurzusdíjának visszatérítésére, az elmaradt óra NEM PÓTOLHATÓ másik csoportban.

***ALSÓ KÖZÉPHALADÓK***

Ez a csoport azoknak javasolt, akik legalább 1 éve rendszeresen tanultak már flamenco táncot. A táncanyag a TIENTOS lesz, mely az egyik legmélyebb, legdrámaibb műfaj a flamenco világán belül. A kurzus során a tánctanuláson felül megismerkedünk a Tientos jellegzetességeivel, ritmusával, taps technikáival és dalaival is. A tánctanulás során kiemelt hangsúlyt helyezünk a kar-és lábtechnikára is.

IDŐPONT:
Minden kedden 19.30-21.00
Első óra: 2023. szeptember 12-én
(Az első órát követően, később is be lehet csatlakozni. Június közepéig folyamatosan tartó tanfolyam.)

DÍJA:
4 táncórára (4*90 perc) 20 000 Ft, mely 4 egymást követő alkalomra szól, minden résztvevőnek ugyanarra a 4 órára. Kihagyott táncóra esetében nincs lehetőség az elmaradt óra kurzusdíjának visszatérítésére, azonban az óra pótlása lehetséges egy másik csoport táncóráján.

***KÖZÉPHALADÓ/HALADÓ***

A tanfolyam során SOLEÁ POR BULERIAS műfajában fogunk elmélyülni, mely során a tánctanuláson felül megismerheted ennek a palonak a jellegzetességeit, stílusjegyeit, ritmusát is. A kurzus során dalokat is fogunk tanulni abból a célból, hogy az improvizációs készséged is fejlődjön és behatóan megismerd ezt a műfajt. A tanfolyam legalább 2-3 éve flamencot tanuló jelentkezőknek javasolt.

IDŐPONT:
Minden kedden 18.00-19.30
Első óra: 2023. szeptember 12-én
(Az első órát követően, később is be lehet csatlakozni. Június közepéig folyamatosan tartó tanfolyam.)

DÍJA:
4 táncórára (4*90 perc) 20 000 Ft, mely 4 egymást követő alkalomra szól, minden résztvevőnek ugyanarra a 4 órára. Kihagyott táncóra esetében nincs lehetőség az elmaradt óra kurzusdíjának visszatérítésére, azonban az óra pótlása lehetséges egy másik csoport táncóráján.

Amennyiben EGYIK IDŐPONT SEM megfelelő a számodra, de szeretnél táncolni, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén és megbeszéljük a lehetőségeket

JELENTKEZÉS

Szegőfi Luca
06-30-265-7651
szegofi@gmail.com

Még több flamenco, Spanyolország cikk!