Újévi Flamenco Koncert – dec 29.

újévi flamenco koncert

Az év végén ismét körbe ülünk, magunkkal hozzuk az évből velünk maradt érzéseket, gondolatokat, egymásra mosolygunk, és zenélünk, táncolunk, összefonódunk a flamenco tradíciója által. Adott a tánc, a mozdulat, a ritmus, a dallam, amibe belefonódik a levegő, a lélegzés, a szív dobbanása. Ebben a kavalkádban együtt mozdul a táncos, a zenész és mindazok, akik figyelik őket. A színházterem közös zenei térré változik, ahol mindannyiunkat egyszerre emel fel, nevettet vagy ríkat meg a flamenco ősereje. Így, együtt, a levegő sűrűjében közelítünk 2019 első napjához.

Keck Mária flamenco művész, táncos és énekes. Világában többek között keveredik a flamenco, a hazai roma zenei hagyományok, a balkáni népek muzskáinak lenyomata, felbukkan a blues, és mindent meghatároz valami lényegi íz és varázslat, ami Mária sajátja.

Illés János flamenco gitárossal tíz éve muzsikálnak együtt. A közös dalok tértelen és időtlen érvényességgel szólnak a közép-kelet-európai nagyváros közönségéhez, beszélnek nekik a közeliről, a távoliról, a valóságukról, a meséikről, a régiről, mostról és a varázslatokról.

Böröcz Petra flamenco táncos ebbe a körbe lép be táncával, hogy a zenei érzetek kavalkádjával karon fogva mozduljon,dobbanjon, meséljen.

Ezzel, a csodákat ígérő flamenco kalanddal várunk 2018 Szilvesztere előtt két estével, búcsúzunk ettől az évtől, és csalogatjuk az újévi kalandokat.

Fellépők:

Keck Mária – ének, tánc
Böröcz Petra – tánc
Illés János – gitár

Időpont:

2018. december 29. szombat 20:00-22:00

Helyszín:

Stúdió K Színház

1092 Budapest Ráday u. 32.

Jegyár: 2500 Ft.

Még több flamenco, Spanyolország cikk!