Balatoni flamenco tábor 2017 – aug. 3-6.

Ismét megrendezzük nyári tánctáborunkat, ahol balett, hastánc, flamenco és jóga órákat tartunk egész nap, kezdő és haladó szinten.
Így aki szeretne, egész nap táncolhat, és akár kipróbálhat új stílusokat is.
Aki közben mégis pihenne, a szálloda közvetlen a Balaton partján van, saját stranddal, nagy parkkal, de bármikor kisétálhat a kikötőhöz, a központba is. (így akár családdal is lehet jönni)
Fakultatív program: sokan várják idén is a SUP jógát, vagyis jógázz a víz tetején egy deszkán!
Este naplemente nézés a Balaton egyik legszebb pontján, a Stég Bárban, ahol körülölel a Balaton.

Helyszín:
Balatonföldvár, Riviéra Park Hotel

Időpont:
2017. augusztus 3-6

Flamenco oktató:

Inhof Kati

Téma:
Kar- és lábtechnika, compas-palmas ismeret, legyező technika, koreográfia, flamenco fitness, stretching, színpadi műhely (jelenlét, térforma, színpadi mozgás, interpretáció).

Koreográfia: seguiriya legyezővel.

Csütörtök délután kezdünk, péntek-szombaton egész nap, és vasárnap ebédszünetig tartanak a flamenco órák. Délelőtt és délután 2-3 óra flamenco tánc.

Hozzatok táncfelszerelést, tornaruhát egy kis testedzéshez, polifoamot vagy törcsit a nyújtáshoz, és természetesen fürdőruhát!

Szállás közvetlenül a Balaton partján van, sok fürdési és napozási lehetőséggel, de sétálva közel a centrumhoz. A táncterem az épületben található, napi több óra flamenco órával gyarapíthatod tudásodat, jógázási lehetőség is lesz, illetve egy –egy hastánc és modern kezdő tánctréninget is kipróbálhatsz!

Részletek, jelentkezés:
inhofkati@gmail.com

Még több flamenco, Spanyolország cikk!