Kezdő flamenco tanfolyam Inhof Katival – jan 25.

Inhof Katalin - La Kati flamenco táncos
Inhof Katalin - La Kati fotó: Molnár Gábor

Kezdő flamenco tánctanfolyam indul Inhof Katalin vezetésével!

IDŐPONT:
Január 25- március 29., szerdánként 18.30-19.30 óra között.

HELYSZÍN:
Casa de la Música, VIII. Vas utca 16.

10 alkalmas táncórát plusz két belépőjegyet “A Flamenco Kultúrája” programsorozat előadására. Időpontok, február 16., március 09.

TÉMA:
Bevezetés a flamencóba! Az órán célja, hogy megismerkedjünk a flamenco tánc alapjaival, a flamenco tánc sajátos kar- és lábtechnikával (brazeo és zapateado) ezen kívül a flamenco TANGOS stílusával (palo) és ritmusával (compas).

A tanfolyam végére megtanulunk egy Tangos de Málaga koreográfiát is. A ritmus magas szintű tanulására, a test koordináció fejlesztésére, a koncentráció képesség növelésére a flamenco tánc nagyon alkalmas. A tánclépések megtanulása közben, játékosan és észrevétlenül fejleszti az ember mozgáskultúráját, ritmusérzékét, önbizalmát testét és lelkét, mellette mozgás élményét, a mozgás szeretetét is ápolja.

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretne megismerkedni a spanyol kultúrával és a flamenco tánccal és zenével. Az órán fontos a jó hangulat, a nyitottság és nem baj, ha elsőre nem megy minden lépés.

Miben menjek az első flamenco órára?


Előadás: „A Flamenco Kultúrája” programsorozat tartalma ismeretterjesztés, koncert és Magyarországon egyedül álló flamenco táncház/ tánctanítás. Egy est, amely átfogó képet ad a flamencóról, nem csak előadás formájában, de a hallottakat, látottakat az est végén ki is lehet próbálni. Az est házigazdája a La Kati Cuadro Flamenco együttes Inhof Katalin „La Kati” flamenco táncművész szakmai irányításával működő formáció, melynek célja az autentikus flamenco tánc és zene megismertetése a hazai közönséggel.

Jelentkezni e-mailben lehet!
tanfolyam@lakatiflamenco.com
www.lakatiflamenco.com

Még több flamenco, Spanyolország cikk!