Gipsy Kings koncert 2018

Gipsy Kings koncert 2018

Gipsy Kings koncert 2018-ban Budapesten!

Éppen 40 éve lesz annak, hogy a Gipsy Kings, a „Bamboleo”, a „Djobi Djoba” és a „Amor, Amor” számokat tartalmazó második albumával egy csapásra a világ egyik legkeresettebb és legnépszerűbb zenekara lett. A Gipsy Kings című korong az eladási listákon 12 országban szerepelt az első tíz között, 40 hétig az amerikai slágerlistákra is felkerült, természetesen azonnal arany- majd többszörös platina lemez lett.
José Reyes, a híres flamenco-gitáros fiai és unokatestvéreik, a Baliardo fivérek alapították az együttest. Az album sikere nyomán nyolcvanas évek végén már az USA-ban telt házak előtt játszottak, majd az elegáns Royal Albert Hall-ban is felléphettek. Azóta szinte megállás nélkül turnéznak, minden földrészen játszottak, többször hazánkban is.
A Gipsy Kings még manapság is képes meglepni a világot, új és modern programmal térnek vissza, amelyben a zene mellett fontos szerepet kap a vizualitás is. Ezúttal is páratlan szenvedéllyel mutatják meg, hogy zenéjük az új évezredben sem veszített semmit erejéből és lendületéből. Koncertjeiken ma is táncol és felállva tapsol közönség, ugyanúgy, mint pályájuk elején.

 

Gipsy Kings koncert időpont változás!

új időpont: 2018. október 29. – 20:00

Gipsy Kings koncert helyszín:

Budapest, MOMSport

jegyvásárlás itt

Még több flamenco, Spanyolország cikk!

Summary
Esemény
Gipsy Kings koncert
Helyszín
MOMSport,Budapest,
Kezdés
2018-10-02
Leírás
Gipsy Kings koncert 2018-ban - 40 éves jubileumi koncert.