Flamenco y punto. Újévcsalogató koncert – dec 30.

Böröcz Petra, Keck Mária

Flamenco y punto. Egyszerűen. Adott a tánc, a mozdulat, a ritmus, a dallam, amibe belefonódik a levegő, a lélegzés, a szív dobbanása. Ebben a kavalkádban együtt mozdulnak a táncos, a zenész és mindazok, akik figyelik őket. A színházterem közös zenei térré változik, ahol mindannyiunkat egyszerre emel fel, nevettet vagy ríkat meg a flamenco ősereje. Így, együtt, a levegő sűrűjében közelítünk 2018 első napjához.

Keck Mária, Madridban élő flamenco művész, táncos és énekes. Világában többek között keveredik a flamenco, a hazai roma zenei hagyományok, a balkáni népek muzskáinak lenyomata, felbukkan a blues, és mindent meghatároz valami lényegi íz és varázslat, ami Mária sajátja. Illés János flamenco gitárossal közel tíz éve muzsikálnak együtt. A közös dalok tértelen és időtlen érvényességgel szólnak a közép-kelet-európai nagyváros közönségéhez, beszélnek nekik a közeliről, a távoliról, a valóságukról, a meséikről, a régiről, mostról és a varázslatokról.

Böröcz Petra flamenco művész ebbe a körbe lép be táncával, hogy a zenei érzetek kavalkádjával karon fogva mozduljon,dobbanjon, meséljen a dalról és a mostról.


Ezzel, a csodákat ígérő flamenco kalanddal várunk 2017 Szilveszterének előestéjén, búcsúzunk ettől az évtől, és csalogatjuk az újévi kalandokat.

Fellépők:


Keck Mária – ének, tánc
Böröcz Petra – tánc
Illés János – gitár

Időpont: 2017. december 30. – 19:30-22:30

Helyszín:

Stúdió K Színház

Budapest, 1092, Ráday utca 32.
Jegyár: 2500 Ft.

Még több flamenco, Spanyolország cikk!

Summary
Esemény
Flamenco y punto - Flamenco koncert
Helyszín
Stúdió K Színház, Ráday u. 32.,Budapest,-1092
Kezdés
2017-12-30
Leírás
Flamenco koncert Keck Mária, Böröcz Petra és Illés János közreműkődésével 2017. december 30-án a Stúdió K Színházban.