Flamenco Est az Advent jegyében

flamenco est az advent jegyében

Fényváró Flamenco Est

December a várakozás ideje. A várakozásé, a fényvárásé. Ebben az időszakban, készülünk. Készülünk a fény születésére, mely legyőzi a sötétséget.

Az Aldebaran Kompánia tagjai, meghívott vendégünkkel közösen szeretnénk hozzájárulni a készülődés örömteli időszakához. Tesszük ezt a magunk módján, tánccal és versek által. Reméljük, hogy az est folyamán, mi résztvevők (akár nézői, akár előadói részről) olyan nyitottakká válunk, mely nyitottság, lehetővé teszi számunkra a fény megmutatkozását, és elősegíti a remény megszületését szívünkben.

Mindannyiunk számára nyugodt, békés, nyílt fényvárást kívánunk.

Az Aldebaran Kompánia Bajnay Beáta vezetésével tevékenykedik különböző formákban, legyen az színpadi táncos rendezvény, táncszínházi előadás vagy koncert. Ezúttal a műsor a haladó csoportnak koreografált táncokból fog állni. Eme táncokat fogják kiegészíteni az alkalomhoz kapcsolódó, gondolatébresztő versek és idézetek, melyeket a meglepetés vendégművész tolmácsolásában hallhatunk.

Táncolnak:
Bajnay Beáta, Bessenyei Zsuzsa, Bólyai Veronika, Csurgó Krisztina, Frankovics Mónika, Kondorossy Zsófia, Rorárius Réka, Sáró Csilla, és Szecskó Ágnes.

Időpont: 2017. december 8. – 19:00

Helyszín: Őrmezei Közösségi Ház,

1112 Budapest, Cirmos u. 8.

Belépő: 1200.-/1500.-
A helyszínen válthatók.

Plakát fotó: Molnár Beatrix

Még több flamenco, Spanyolország cikk!

Summary
Esemény
Flamenco Est az Advent jegyében
Helyszín
Őrmezei Közösségi Ház, Cirmos u. 8.,Budapest,-1112
Leírás
Fényváró flamenco est Bajnay Beátával és az Aldebaran Kompániával 2017. decmember 8-án az Őrmezei Közösségi Házban.