Balatoni Flamenco Tábor 2018

Itt a nyár! Töltődj flamencóval, a mozgás örömével, sikerélménnyel, önbizalommal, női energiával! VÁR A BALATONI FLAMENCO TÁBOR!

IDŐPONT:
2018. Augusztus 2-5

HELYSZÍN:
Balatonföldvár, Riviéra Park Hotel, (8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla út 5-7.),

 

OKTATÓ:

Inhof Katalin La Kati

TÉMA:
2018-as évi flamenco tábor fő témája, interpretáció (előadásmód), színpadi műhely, jelenlét, térforma, színpadi mozgás, stílus, kifejezésmód fejlesztése. Ezen kívül legyező technika, koreográfia, flamenco fitness, stretching, kar- és lábtechnika, compas-palmas ismeret. Koreográfia: fandango legyezővel. Csütörtök délután kezdünk, péntek-szombaton egésznap (ebédszünettel és sziesztával, strandolással megszakítva), és vasárnap ebédszünetig tartanak az órák.

Hozzatok táncfelszerelést, kényelmes szabadidőruhát egy kis testedzéshez, esetleg polifoamot a nyújtáshoz, és természetesen fürdő ruhát!

Szállás közvetlenül a Balaton partján van, sok fürdési és napozási lehetőséggel, és sétálva közel a centrumhoz. A táncterem az épületben található, napi több óra flamenco órával gyarapíthatod tudásodat, jógázási lehetőség is lesz, illetve egy –egy hastánc és balett kezdő tánctréninget is kipróbálhatsz!

JELENTKEZÉSI LAP:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSedWuLXPRCC6AmiMsUXh46MubwXRmOyaTp8AvTm0Rj3wFWItQ/viewform?usp=sf_link

TANDÍJ ÉS RÉSZLETEK:
http://lakatiflamenco.com/balatoni-flamenco-tabor-0

SZERETETTEL VÁRJUK JELENTKEZÉSEDET!

Még több flamenco, Spanyolország cikk!