Andalúz Fiesta – Flamenco és Spanyol Királyi Lovasiskola – dec 2-3.

Andalúz Fiesta - Spanyol Királyi Lovasiskola és flamenco

Az Andalúz Fiesta főszereplői nem csak a lovak és lovasai, hanem a flamenco tánc is. A spanyol lovasok a világon egyedülálló módon flamenco táncosnőkkel közösen tartják bemutatójukat.

Az Andalúz Fiestához Spanyolország legjobb lovasai, az andalúziai Spanyol Királyi Lovasiskola tagjai látogatnak el Budapestre, káprázatos bemutatójukkal.

A programhoz világhírű operaénekesnőnk, a Kossuth-díjas Miklósa Erika is csatlakozik, aki Carmenként, lóháton jelenik meg a különleges színházi előadásban. Partnere a szintén Kossuth-díjas Kiss B. Atilla.

Az előadásban 50 ló és lovasaik, valamint az őket kísérő táncosok lépnek színpadra, december 2-án és 3-án a Budapest Papp László Sportarénában.
A fellépőket és az énekeseket szimfonikus zenekar kíséri, vezényel Déri András.

A produkció a szépséges spanyol lovak, a fülbemászó zene és a világsztár énekesek mellett, olyan különlegességekkel is szolgál, mint az Aréna légterében lebegő flamenco táncosok.

A lovasszínházi előadás magyar fellépői között láthatjuk a Koltai Polett vezette 8 gyönyörű fekete paripával bemutatott dámalovas karusszelt és a Szegedi Gábor világbajnok fogathajtó által vezetett négylovas hintót.

Bizet: Carmenjének megelevenedő operaképeiben Escamillo-t, a legyőzhetetlen torreádort Bakonyi Marcell és Szegedi Csaba énekli.

A kétrészes előadás rendezője: Meskó Zsolt

Andalúz Fiesta időpont:

2017. december 2-3.

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Budapest, Stefánia út 2.

Jegyvásárlás itt.

Még több flamenco, Spanyolország cikk!

Summary
Esemény
Andalúz Fiesta - Spanyol Királyi Lovasiskola és Flamenco
Helyszín
Papp László Sportaréna,
Kezdés
2017-12-02
Ending on
2017-12-03
Leírás
Andalúz Fiesta - Spanyol Királyi Lovasiskola bemutatója flamenco táncosokkal, Miklósa Erika és Kiss B. Attila vendégszereplésével 2017.12.02-03-án.